fbpx

Kranio Sakral

Kranio Sakral Terapi er en blid manuel behandling af kroppen med stor effekt på nervesystemet, som er velegnet til behandling af voksne såvel som børn.

Kranio Sakral Terapi påvirker hele kroppen med udgangspunkt i det kraniosakrale system, som består af:

  • Knoglerne i kraniet, ansigtet, rygsøjlen og korsbenet (sacrum)
  • Bindevævsmembranerne som adskiller de enkelte hjernedele
  • Cerebrospinalvæsken, der cirkulere omkring hjernen og rygmarven, som dels beskytter hjerne mod fald og slag og dels transportere næringsstoffer til og transportere affaldsstoffer fra hjerne og rygmarv

Sådan foregår behandlingen

Når du ankommer tager I en snak om dine behov ift. din kommende behandling. Jeg vil med det som udgangspunkt tage kontakt til dit kranio-sakrale system. Det gør jeg ved at give en dybdegående massage.

Vi helt lette berøringer er det muligt for mig, at mærke dit kraniums pulseren. Denne pulseren vil via styrken, symmetrien, frekvens og sammenhæng “afsløre” eventuelle ubalancer. Ved hjælp af specielle greb og mikroskopiske bevægelser kan jeg assistere kroppen gennem spændinger og ubevægeligheder.

VIGTIGT!

 

Massagen frigør affaldsstoffer fra musklerne , de ledes ud ad kroppen via urinvejene, derfor skal du huske at drikke meget vand efter endt behandling.